Ik wil wenselijk zijn! 8 antwoorden van mannen, die ze wachten op vrouwen in seks

by wisatatanjungbenoa January 27, 2023 Uncategorized

Ik wil wenselijk zijn! 8 antwoorden van mannen, die ze wachten op vrouwen in seks

“Voor mij is dit de belangrijkste. Natuurlijk is het leuk als het meisje een verscheidenheid aan vaardigheden heeft, ze is verdeeld in sexy fantasieën zonder angst. Maar als ze zelf niets wil – het is triest, “egor, 30 jaar oud.

2. Chemie

kamagra 100mg

“Het is belangrijk voor mij dat we allebei seks wilden hebben, zodat we naar elkaar zijn aangetrokken,” Cyril, 24 jaar oud.

3. Wens

“Mannen, zoals vrouwen, willen welkom zijn. Als ze het in het oor in het oor fluistert en alle manieren toont, betekent dit dat seks mooi zal zijn. En ik wil ook alles voor haar doen, “- Vadim, 29 jaar oud.

4. Knuffels na

“Ik vind het leuk als het meer is dan seks: we spreken, knuffelen. Vooral na het grootste deel van het programma, “- Yuri, 32 jaar oud.

5. Communicatie

“Alle mensen zijn anders. Ik ben dol op bespreken wat er gebeurt, van tevoren nadenken, deel de indrukken na. Leuk als ze ook stil is, “Evgeny, 35 jaar oud.

6. Openheid

“Ik wil altijd dat het meest weten als een vrouw meer en welke acties het tot een orgasme brengen,” Hermann, 28 jaar https://padgettwaterbury.com/de-meest-stabiele-vorm-van-huwelijk-is-een-stap/.

7. Vertrouwen

“Ik waardeer als het meisje klaar is om nieuw te proberen, zelfs als we beide nieuwkomers hierin zijn. Ik hou van seks zonder angst voor veroordeling, zonder het feit dat ze iedereen hier zal vertellen, waar ik niet op de hoogte was, “Ivan, 30 jaar oud.

acht. Creativiteit

“Mijn vrouw komt altijd met iets nieuws. Ze weet dat ik graag van achteren naar haar kijk en de spiegel in de slaapkamer hing, zodat alles voor mij zichtbaar was. Het is mooi!”- Ilya, 27 jaar oud.