Ik hou van getrouwd. Wat zijn de voor- en nadelen

by wisatatanjungbenoa January 13, 2023 Uncategorized

"Ik hou van getrouwd". Wat zijn de voor- en nadelen?

We zullen niet praten over de ongelukkige misleidende vrouwen, niet over Lovelaes of gewoon verliefd worden (niet in onze echtgenoot, helaas) mannen, maar over vrouwen die op een gegeven moment de hoeksteen in het leven van de familie van iemand anders worden geworden.

Over het lot van degenen die in hun wil zijn geworden of van de zaak Liefde voor getrouwde man En laten we proberen erachter te komen wat de betekenis van hun leven is dat de voors van zo’n situatie en zijn “minussen” ..

Ik merk op dat we hier niet praten over het moment dat enthousiasme en eenmalige “verkenning” met Getrouwd Man, maar over de echte roman, die zich hebt gesleept tussen jou en je partner, over het grote gevoel (dat, misschien, alleen maar voor jou en je man), het opkomende tussen jou.

Dus, als je vandaag bent Liefde getrouwd, Dat, ik weet zeker, veel van deze volgende punten kunnen veilig worden toegeschreven aan je levenspositie, tot wat je op deze dag tegenkomt. Dus wat is je geluk en tegelijkertijd je ongeluk?

Positieve kanten van de roman met een getrouwde man

+ Natuurlijk is het belangrijkste dat je op dit moment gelukkig bent. Zelfs als je per ongeluk in onwetendheid bent, in zo’n val, zoals “Leven van de Meesteres”, U tevreden bent dat je geliefde is heel vaak naast je dat je een veel tederheid, plezier, bekentenissen, cadeaus ..

+ Elk je vergadering – vuurwerk dromen en uitvoeringsvorm verlangens. En niet alleen in communicatie, maar ook in seks. Seks met een getrouwde man Het lijkt geweldig! Het ‘gevoel van de elleboog’ wordt door jou geactiveerd en hij heeft dat hij opnieuw “brak gratis”. Bovendien, in bed, jij, zoals alles verliefd in de wereld, hakken het gevoel dat je liefde belemmert dat je te weinig tijd hebt gemeten om het een vriend te maken om een ​​vriend te hebben, dat elke ontmoeting zal sluipen, met Crazers, met een enorm gevoel van gevaar, en van die passie in een intieme zin, woedend serieus.

+ Elke vergadering belooft interessanter te zijn dan een ander. Je houdt van verrassingen aan elkaar. En je bent elke keer dat je in prettige opwinding bent, wat een geschenk voor je volgende datum Laten we je een favoriet geven dan alsjeblieft ..

+ Je kunt niet met elkaar praten als je elkaar ontmoet. Je bent gewoon verbaasd hoe goed je met deze man, zoals hij je begrijpt, hoe voorspelt al je gedachten en verlangens, wat is hij een subtiele metgezel, wat voor soort zachtaardig en wat … Native and Sluiten.

+ Als je een beetje van romantiek en sexy joden beweegt, dan zijn er in je roman nog steeds zo’n enorme voors, als de afwezigheid van de onaangename kant van het leven, wat letterlijk alle romantische relaties eet. Je man komt naar je toe alsof een superheld die uit de cover van een reclameposter kwam: vers drast, gedeodoriseerd met een verfijnd toiletwater, van het herkenbare aroma waarvan je een hoofd zo draait, loggen (pijlen op broeken, zetmeel Kraag van een verblindend overhemd) … Terwijl u absoluut niet de wassen van zijn vuile sokken en slipje aanraakt, zijn kleren afgemakkelijkt, zorgt voor het tijdige voeding van een rijk diner en diner (we denken niet dat u de eerste, de tweede denkt , Derde en dessert voor zijn parochie, je hoeft niet door het gebruik te maken van nutsrekeningen, “Huil Family Budget” en bespaar elke maand geld om een ​​wasmachine te kopen ..

+ Erg belangrijk “plus”. Als je een man hebt, en zelfs aangenaam in alle opzichten – ben je helemaal gratis! Je kunt er helemaal van scheiden om je routine van de dag te bouwen, ontmoeten met vriendinnen, bezoek de fitness en het zwembad, kijk in de club op de dansvloer en hoeveel tijd tijd doorbrengen met je ouders … Niemand zal het je vertellen De woorden (gewoon in de buis zucht) Als je in een tijdje besluit om te “ontspannen” van je geliefde of de zenuwen tegen hem te kietelen door het feit dat je een andere datum zult weigeren, verwijzend naar de tewerkstelling van de huidige avond ..

+ Nog een “plus”, alleen hier is het vermeldenswaard dat hij niet elke minnares valt, helaas – dit is materiële ondersteuning van een getrouwde man. Sommige van zijn banden kunnen bijvoorbeeld helpen om het te vinden op een geweldige zeer betaalde plaats, en uw nieuwe jurken betalen, rekeningen van het fitnesscentrum, geldbijdragen aan uw plastic kaart geven alleen uw roman een groter aantal positieve kwaliteiten.

Negatieve kanten van de roman met een getrouwde man

Elke waardevolle medaille heeft zijn achterkant. Als er voor de hand liggende “plussen” van een roman met een getrouwde man zijn, maar hoogstwaarschijnlijk, in de loop van de tijd, markeert u de volgende “minussen” van hun kamagra online onverwachte liefde voor hem.

– Als u begiftigd bent met soberheid en het vermogen om de situatie echt te evalueren, zult u binnenkort begrijpen dat de vooruitzichten niet op zichzelf zijn. Plezier is tijdelijk en wat is de volgende? Hoogstwaarschijnlijk zal deze vraag uiteindelijk in je slimme hoofd beginnen te verschijnen. Trouwens, volgens statistieken, wordt slechts 5 procent van de stevig getrouwde mannen opgelost op de vernietiging van het gezin in de naam van de creatie van een nieuwe met hun vroegere minnares. Kom je in deze beruchte vijf procent? Een andere vraag…

– In de loop van de tijd begin je de “benijdenswaardige” van je man te begrijpen. Nou, zoals? Hij houdt van, Khololi, bang om twee vrouwen tegelijk te verliezen. Praktisch harem met minimale kosten van zijn zijde … erg handig!

– Niet vandaag en niet morgen, maar de dag na morgen – je zult kennis maken met een bijtend en pijnlijk gevoel van jaloezie. Vooral wanneer hij, zijn broek en een shirt legt en je kuste voor een afscheid, zal grondig uit je huis worden verwijderd, prachtig rondkijken.

Gewoon opstaan ​​voor je ogen De foto van waar je favoriet haast heeft en wat hij daar doet met lange nachten, wanneer je niet samen bent – en “Jaloezie grijs zal onthullen door de nabije” ..

– Deel vreugdevolle en gelukkige sensaties uit de roman die u kunt doen. Integendeel, je moet (vaak op verzoek van een liefhebbende man) zeer voorzichtig zijn met uitspraken, omdat je algemene kennissen meteen kunnen vertellen over je geheime roman voor zijn vrouw, en dan zal de vreedzame stroom van je leven gebroken worden, Maar wat een dergelijke relatie is onwaarschijnlijk alsjeblieft, doe je geliefden en hoeven niet te zeggen ..

– Oh, deze feestdagen! Na verloop van tijd zwaait je ze, vooral gezinsvriendelijke feestdagen. Omdat je ze altijd alleen zult doorbrengen. En zelfs als je onze familie vrienden gaat bezoeken, kom je ook alleen en wordt je verdrietig om te kijken hoe schattig verwelkomt familie koppels aan tafel, feliciteert elkaar met een andere viering.

– Denk aan de beroemde films met het gelijknamige verhaal “A la roman met getrouwd”, zoals de “vergeten melodie voor fluit”, “herfst marathon”. In de loop van de tijd begon de minnares-heldin in deze woningen de blik op het horloge van hun geliefden te irriteren? Je zult deze “minus” roman tegenwoordig tegenkomen met een getrouwd ding, dus morgen ..

– Nadat je je roman hebt gedaan, niet alleen al het meest aangename en goede. Het is mogelijk dat je je soms vraagt ​​om de meest aangename en nogal vernederende dingen voor je te doen, op de een of andere manier: zittend op de achterbank van de gestilde auto van je man (zodat niemand zag dat iemand met de bestuurder zag), zacht , maar aanhoudende verzoeken voor u van zijn kant gebruiken geen geesten (de vrouw is verantwoordelijk), bel de avond niet aan hem op een mobiele telefoon (de vrouw kan in de buurt zijn), op uw willekeurige vergadering op straat Geef je niet God om hallo tegen hem te zeggen enzovoort.

– Het meest onaangename ding dat zou kunnen gebeuren in de roman met een getrouwde man is de aangekondigde oorlog van zijn vrouw (als ze nog steeds iets rent of hij leert van derden over de avonturen van zijn man) en geloof dat deze oorlog lang, langdurig en onaangenaam zal zijn voor jullie beiden.

– Na een jaar, als hij zelf het je niet eerder had verteld dat het met zijn vrouw was gescheiden en haar aan jou verlaat, tot de vraag wanneer hij denkt om de situatie op te lossen, het is onwaarschijnlijk dat je een begrijpelijk antwoord krijgt. Hoogstwaarschijnlijk zal je man “onszelf” door het feit dat hij klaar is om het gezin te verlaten, maar “later, niet nu,” “wanneer de kinderen opgroeien,” wanneer de vrouw zich herstelt, “enzovoort. Weer speren naar de Grote Kunst, herinner aan de uitdrukking van een getrouwde held uit de film “Winter Cherry”: “Ik heb zelfs geen beruchte tandenborstel …”. Ongeveer dit is het antwoord op uw constante grondige vraag: “Wanneer dit alles is opgelost?”

Samenvatten?

Net als alles in het leven is het aantal “plussen” praktisch in evenwicht door het aantal “minussen” van de roman met een getrouwde man, en daarom alleen u op te lossen.

Als het niet belangrijk voor je is, is het belangrijk om het genoegen te verliezen en liefde ervaart een gezond stukje van je leven, je gevoelens en emoties, als je doel geen huwelijk is met een geliefde, maar een eenvoudige romantiek voor niets voor niets alles oral jelly kamagra voor levenservaring en fysieke geneugten – dan moedig in deze whirlpool.

Als u weet hoe u kostbare tijd moet overwegen, als uw toekomst zich bezorgd is, uw eigen leven, de mogelijke geboorte van toekomstige kinderen en de vorming van uw eigen gezin, denk dan aan als u dit allemaal kunt bereiken met de persoon die naast u is en Voorkomt u niet dat u deze verlangens uitvoert? En onthoud zelfs een van de wetten van het universum. Dus dat iemand een belangrijke plaats in je leven heeft genomen, voor hem zou deze plek moeten worden vrijgegeven en opzij gaan wat zijn aankomst verhindert en niet zijn “stoel” neemt.

auteur
Rufina ugryumova
Voor damesmagazine "Bedel"