De grootste mythe van maagdelijkheid, waarom bestaat het in feite niet

by wisatatanjungbenoa December 15, 2022 Uncategorized

De grootste myth van maagdelijkheid: waarom bestaat in feite niet

Zelfs alvorens te gaan en te lezen wat de slimme mensen me schreven op dit onderwerp, vroeg ik een vraag zoals gewijzigd: “Wat is maagdelijkheid?”Vreemde vragen van de Sex Editor waren de meisjes al gewend, en hun antwoorden waren voorspelbaar verdeeld in twee typen:” Dit is de aanwezigheid van een maagdelijke splava “en” dit is het gebrek aan seksuele ervaring “.

Pure biologie

Laten we achter komen dat niet zo met de eerste verklaring. Zuiver of Hymen, is een biologisch membraan, rondom en gedeeltelijk bedekt met de externe ingang van de vagina. Het is slechts een kleine vouw van het bindweefsel, het heeft zelfs geen speciale fysiologische functie. Soms (om dit woord op te merken) tijdens de eerste geslachtsgemeenschap, met de deelname van een lid van de stiften, kan worden verward of uitgerekt, maar het gebeurt niet altijd.

Ten eerste, wanneer we de maagdelijkheid definiëren als de aanwezigheid van een splava, beweren we dat dit concept uitsluitend kenmerk is voor meisjes. Betekent dit dat de maagden onder jongens niet bestaan?

Ten tweede worden nogal wat meisjes geboren zonder een maagdelijke splava. Zoals ik al heb opgemerkt, draagt ​​het geen biologische functies, dus het is geen verlies. Puurea kan flexibel of taai zijn, zowel volledig fijn als vrij dik en duurzaam. Het is vrij eenvoudig om het te beschadigen: masturbatie, gynaecologische inspectie, wattenstaafje of kom, in sommige gevallen kan hymen uitrekken na het rijden of gymnastiek. Betekent dit dat meisjes die tampons of kommen gebruiken automatisch maagdelijkheid verliezen? Nauwelijks.

Wat? Waar? Wanneer?

Laten we het hebben over een bredere aanpak, waarin Maagdelijkheid wordt beschouwd als “de afwezigheid van seksuele ervaring”. Wikipedia vertelt ons het volgende: “Traditioneel, maagden noemen meisjes die geen seks met penetratie hebben geoefend”.

Maar in de moderne wereld neemt seksueel contact niet noodzakelijk aan dat de penis de vagina doordringt. Als we doorgaan met het feit dat Maagdelijkheid het ontbreken van penetrerende seks is, hoe te evalueren van orale seks of wederzijdse masturbatie? Dit is dat – Undergraduate?

En beoefenaars ondoordringbare seks All Life Too Maagd?

Als we doorgaan met het feit dat elke seksuele ervaring met partner Leidt tot ontbering van maagdelijkheid, betekent het dat petting in kleding al “vaarwel, onschuld” is? En als je kleineert zonder kleding? Waar, uiteindelijk, het gezicht dat intieme ervaring in seks wordt? Wanneer “breakdown covers” en het meisje in een vrouw verandert?

Evalueer de maagdelijkheid exclusief als een heteroseksuele geslachtsgemeenschap met penetratie – te eng voor onze tijd. Is de maagdelijkheid van een zuiver fysiologische toestand of dit, zoals ze zeggen, de staat van de ziel?

Schadelijke mythe

In de historische context is de maagdelijkheid altijd een manier geweest om een ​​vrouw te manipuleren, haar lichaam en haar seksualiteit: het werd verkocht en gekocht, de “prijs” van ongerepte de bruid was hoger dan dat wat seksuele ervaring had. Een vrouw die in bed lag met een man die niet haar man was, werd als vies beschouwd. In veel traditionele samenlevingen werd ze blootgesteld aan Ostracisme: de mogelijkheid verliezen om een ​​gezin te creëren, kinderen te hebben, en soms een vrouw en helemaal uit de samenleving.

In het oude Rome was Vorstniki verplicht om kuisheid tot het einde van het ministerie te houden. Als bleek dat het meisje zijn maagdelijkheid verloor, werd ze levend begraven, zweefde in een strak gesloten gat in de grond en in slaap vallen

https://www.studiospaziobianco.it/sp/i-ciliegi-in-fiore-e-il-suono-della-campana-di-gion/

.

“We zijn niet in het oude Rome,” zul je merken (en dit is cool, ik zal toevoegen). Maar in Indonesië gaan de meisjes die de gelederen van de politie binnenkomen, nog steeds testen voor maagdelijkheid. Ik heb het niet over beperkingen die vrouwen uit de Arabische landen verbinden.

Het idee van maagdelijkheid is gunstig voor een exclusief patriarchale samenleving als een andere manier om de vrouwelijke seksualiteit te beperken. Tot nu toe is er in de moderne cultuur een mythe kamagra bestellen betrouwbaar dat het verlies van maagdelijkheid de persoon van een vrouw verandert.

Misschien

herinnerde je eerste seks voor heel je leven – in een vreugdevolle sleutel of niet erg. Dit is normaal en je hebt het recht om deze ervaring te beschouwen als je denkt. Maar als je eerste seks ongemakkelijk was, onthoudt je, je herinnert hem nauwelijks – het is ook normaal, omdat niemand het recht heeft om je te dicteren, hoe je je intieme leven kunt evalueren. Denk eraan: je lichaam behoort alleen voor jou.