7 ppis, waarvoor je favoriete vrouw je weigert

by wisatatanjungbenoa December 16, 2022 Uncategorized

Een lange tijd geleden, een goede oude Oostenrijkse wetenschapper Sigmund Freud, die zijn grote theorie bouwde, ook op het axioma, dat alle vrouwen jaloers jaloers jaloers heren, omdat mannen een penis hebben, en er zijn geen vrouwen. Maar wij, mannen, ook jaloersvrouwen. Omdat de penis, natuurlijk, alleen maar zichzelf ook leidt: hij kan, hij kan het niet; dan wil, dan wil het niet. Masso problemen met deze penis, strikt genomen.

Hier hebben vrouwen veel meer: ​​ze kunnen altijd. Maar om een ​​of andere reden, gebruik deze gekke capaciteiten niet. Elke normale man op hun plaats zou iedereen en altijd geven — Iedereen die twintig keer per dag wil. Laten we zeggen dat het een buste is.

En toch als je in een staat van constante gevechtsbereidheid was, en een meisje zou laten dwalen naast het meisje, en niet een simpele en liefde, — Heb je haar echt geweigerd??

En ze weigeren. Recht en dichtbij. En op hetzelfde moment zeggen ze dat ze van houden. Liefde, kan en weigeren — Nou, geen paradox?

Suggereren dat alle vrouwen — Gek, het zou heel verleidelijk zijn, maar waarschijnlijk is het dat niet. Op zijn minst staan ​​de meeste van hen nog steeds toe en stemmen en trouwen.

Daarom gingen we op een moeilijke manier om te onderzoeken. Praat eerst met vrouwen zelf en controleerde deze records met de meningen van psychologen. En het bleek dat er nog meer algemeenere redenen zijn waarom vrouwen seks hebben geweigerd aan hun geliefden.

een. Hormonen

Ze heeft geen schuldgevangen. Voor haar besliste iedereen hormonen. Het lijkt, het geval van hormonen — rustig zitten en deelnemen aan allerlei fysiologische processen in het lichaam.

Maar nee, zij zijn het geval om de acties en verlangens van een persoon te leiden, alsof er geen heilig recht op vrijheid is geregistreerd, in de richting van de grondwet. Lees echter hormonen weet echter niet hoe.

Mening van een specialist

Veel vrouwen zijn emotioneel erg gevoelig voor de hormonale fluctuaties van de menstruatiecyclus.

De cyclus is verdeeld in vier fasen: menstruatie, proliferatief, ovulatie en luteïne. Elk van deze fasen wordt gekenmerkt door een speciale hormonale achtergrond. Snelle vermoeidheid en zwakte komen overeen met de eerste fase, de tweede — Activiteit en activiteit, derde — scherpe groei van seksuele prikkelbaarheid, vierde — Eenvoudige depressie en toegenomen behoefte aan genegenheid en comfort.

De zogenaamde periode van PMS heeft de zogenaamde luteïnefase — Prementrual-syndroom dat binnen drie of vier dagen vóór het begin van de menstruatie komt en wordt vergezeld van enige agressiviteit en prikkelbaarheid. Hoewel het overweldigende deel van vrouwen hun levensstijl niet verandert, afhankelijk van de fietsfasen, reageert ongeveer 10-15% zeer gevoelig.

Veel van mijn patiënten klagen over het verlies van interesse in seks tijdens de eerste en vierde fase, ondanks het feit dat de tweede en bijzonder derde fase-rekeningen voor seksuele eetlust. Ik raad aan dat gehuwde paren met dergelijke problemen niet proberen de natuur te misleiden en je

Kamagra Soft Tabs

seksuele schema te bouwen, zodat de meest voorkomende nabijheid plaatsvond in de periode van 3—4 tot 15—16e dag vanaf het begin van de menstruatie.

Niets verrassends. De natuur tolereert geen excessen (hoewel, bijvoorbeeld, bijvoorbeeld op de klok, je zult het niet onmiddellijk geloven), en daarom was het vrij natuurlijk om het te regelen, zodat vrouwen alleen in die periodes seks wilden.

Gelukkig weet iemand hoe de natuur op zijn plaats moet zetten, en veel vrouwen, psychologisch en sociaal voorbereid op seks — het is, zelfs zonder reproductie, — Dus deze heldhaftige dames kunnen hun hormonen bevelen, en ze gedragen zich slim en doen wat de eigenaar vertelde.

Kom bijvoorbeeld genot bij het zien van jou en in die dagen dat ze een kans hebben om zwanger te worden, niet meer dan een paar miljard in de loterij te winnen. Als je zo’n meisje hebt, heb je geluk. Zo niet, giet kalender en geduld. De dag zal komen wanneer hormonen aan jouw zijde staan.

2. Manipulatie

Maar zelfs als de hormonen stil zijn, kan het meisje rechtvaardigen. Voor profylaxe.

Mening van een specialist

Seks als vergoeding voor feed of «goed gedrag» Het wordt beoefend door bijna alle warmbloedige soort. De vrouw die minder mannetje seks nodig heeft, dus ze kan ze manipuleren, spannend zijn sensualiteit en Nimalo die hem niet zal aanmoedigen.

We kunnen praten over wat het is van de fundamenten van seksueel gedrag van zoogdieren — Het mechanisme waarmee zwakkere en afhankelijke vrouwtjes zich voorzien in voedsel en bescherming.

Daarom, gezien dergelijk gedrag bij vrouwen als afwijkend (verkeerd) zou onverstandig zijn. We moeten het nemen als een natuurlijk eigendom van vrouwelijke psychologie.

Natuur, zoals altijd, kwam niet met niets. Natuurlijk kun je met een meisje praten als redelijk, beschaafde mensen.

Lees https://coastalwholesales.com/anale-seks-onthullingen/ met haar op het vrije tijd van de Spotter, ben het ermee eens dat u, zo ontwikkeld en supercurateur, voor niets om zich te gedragen als experimentele chimpansees en elkaar vernederen met deze ongemakkelijke manipulaties.

Aan de andere kant kun je vrouwelijke intuïtie vertrouwen. Plots zal je echt heel interessant zijn als je seks hebt met 200% van het vereiste?

3. Routine

Seksuele manipulaties kunnen echter ook de meest goede intenties hebben. Misschien zegt het meisje «Nee» Niet omdat hij macht over jou wil beveiligen. Misschien doet ze het, op zoek om je relatie te veranderen in iets nog meer harmonieus.

Mening van een specialist

Dichte relaties zijn niet alleen gebouwd op emotioneel contact: een persoon, zoals elk dier, is geneigd te worden beschouwd als hun eigen gezin van die personen waarmee hij een stabiel tactiel contact behoudt, wiens geur en stem hij constant in de nabijheid van zichzelf voelt. Natuurlijk, wanneer mensen samen slapen en regelmatig seks hebben, verdwijnen nieuwheid en de helderheid van sensaties. Maar de nieuwe fase begint — Interpenetratie, een deel van zijn partner voelen.

En hier kunnen kunstmatige hekken en externe koude leiden tot het feit dat ware eenheid niet zal werken. De versheid van nieuwheid zal toch verdwijnen, en de volgende belangrijke fase zal niet komen. Modern leven Wanneer echtgenoten het grootste deel van de dag uit elkaar gaan en niet zoveel vrije tijd hebben, zodat op zijn minst gewoon in elkaars armen liggen, is een van de belangrijkste redenen die huwelijken zo lang zijn.

Maar deze tekst van mevrouw Johnson kan worden gesneden, wrijven op de printer en besteedt aan alle hoeken van uw appartement — Van de toegangsdeur naar de zeep. Laat het meisje doordrenkt met de gedachte die je moet dringend opduiken en zo vaak mogelijk interpenetratie in dienst nemen.

4. Ontevredenheid over zichzelf

Een andere frequente oorzaak van haar «Nee» ligt in nobele passie voor perfectie. Nou, een beetje in het complex van minderwaardigheid.

Mening van een specialist

Vrouw in seks kijkt vaak op zichzelf los, als een object, terwijl een man een onvoorwaardelijk onderwerp is. Voor haar geslacht — Het kunstwerk waarin haar lichaam het midden van de compositie inneemt.

Daarom moet het vanuit het standpunt van zijn gezicht onberispelijk mooi zijn. De man is geconcentreerd op het proces zelf, en het is meestal absoluut, hoe op dat moment op dat moment op zichzelf lijkt.

Als je de gedachte aan de professor in je eigen woorden ontwikkelt, ziet de vrouw eruit als een banketbakker die liefdevol de taart versiert met gewaden van slagroom, zodat het kan niet pauzeert op de keuken om te troffen en, zonder zijn handen te wassen, loog deze cake samen met Rosos in een oogwenk.

Nee, natuurlijk, we zijn niet tegen seks met mooi linnen en manicure. Maar voor ons is het betere seks zonder manicure dan een manicure zonder seks. En voor vrouwen — vice versa.

5. Ontevredenheid over jou

Niet alle acties van vrouwen zijn echter zo hopeloos irrationeel. Bijvoorbeeld, het feit dat ze geen seks met ons willen hebben als ze boos op ons zijn, kunnen we het begrijpen. In theorie. We zouden geen belemmering hebben.

Mening van een specialist

De reden voor het conflict verdwijnt niet uit het feit dat je weer bij elkaar bent en jij. Integendeel, het probleem blijft, maar het wordt moeilijk te accepteren: onvoltooid, het gaat diep in.

Als een van de partners regelmatig in deze mate plaatsvindt, geeft het uiteindelijk een extreem negatief effect: de tweede partner begint zijn armen en genegenheid als hypocrisie en misleiding te waarnemen, want voorstrouwen en ontslag.

Dat wil zeggen, het is noodzakelijk om te zweren. En alleen overweldigend het huis van alle gerechten, met opluchting om te zeggen: Nou, nu hebben we het probleem buiten uitgeschreven, geen hypocrisie was toegestaan ​​en waarom zou ik eindelijk seks hebben?

In extreme gevallen, voordat je begint met het strelen en kussen, kun je elkaar eerlijk beloven dat gerechten je morgen vernietigen, in je vrije tijd.

6. Gebruikte mij

Trouwens, vrouwen zijn ook geen engelen. Volledig volkomen meisjes die een man ontmoeten, alleen omdat ze graag met hem slapen. Mezelf — Nee, en slaap — Ja. Maar om de een of andere reden, vanwege deze schandalen niet geschikt. Waarschijnlijk omdat we begrijpen hoe een man er stom uitziet, die een vrouw informeert: «Ik heb alleen nodig voor seks!»

Mening van een specialist

Luister en wat ik bijvoorbeeld slechter dan al deze Babachs uit Shropshire? Ik had ook veel partner, en ik ken al hun aard als mijn eigen tandvingers. Dus dit is: ze is bang dat je het gebruikt. En correct.

Omdat je met haar geslacht aan het doen bent om diepe respect voor de intellectuele en morele relikwieën van haar persoonlijkheid aan te tonen. Maar wat denk je dat ze zal doen als je het helemaal niet wilt gebruiken? Rechts, nog meer opgeblazen.

Dus ik zou mijn zwarte zaken in je plaats voortzetten en elke keer zal ze alles uitdrukken wat hierover denkt, meldde dat je bewondert, enthousiast en een gunst, gewoon is ze zo mooi dat je jezelf niet in handen kunt met haar vorm. Het belangrijkste, vergeet niet om toe te voegen «alleen jij», «Geen ander», «Alle vrouwen van de wereld betekenen niets».

Het is niet verschrikkelijk voor haar wat je wilt, maar wat wil je iemand en slapen met haar alleen maar omdat het handig voor je is. Hier met dergelijke gevoelens moet je de meest beslissende R-Revolutionaire methode bevechten!

7. Factor van ontrouw

Helaas gebeurt het.

Mening van een specialist

Psychologisch registreren ze zich meestal als «Betaald» (Er zijn de diepe lagen van de christelijke ethiek), dus de veranderende vrouw probeert grondig te wassen, kleding te veranderen en bestand te zijn tegen het tijdsbestek voordat u nauw contact met een andere partner invoert.

Mannen zijn praktisch geen gedrag dat niet op hun lagere morele niveau aangeeft: ze voelen gewoon niet «vies» Geen van zijn partners. Dergelijk gedrag bij mannen wordt echter vaak waargenomen na het communiceren met prostituees — Dit geslacht, ze worden meestal op het onderbewuste niveau gehouden «onrein».

In het algemeen, indien na een zuivere zakelijke bijeenkomst met een van de collega’s, zit ze twee uur in de badkamer, en dan stelt twee dagen dat ze hoofdpijn heeft, dat wil zeggen, de reden om zich zorgen te maken. Of, integendeel, eindelijk stoppen.